Nieuw huisartseninformatiesysteem

 Begin december zal onze praktijk overstappen van huisarts informatiesysteem CGM/MIRA naar PROMEDICO/ASP.  Deze overstap zal een aantal aanpassingen en veranderingen met zich meebrengen die ook voor u van belang kunnen zijn:

  • Maandagmiddag 4 december, dinsdag 5 december en woensdag 6 december zijn wij uitsluitend voor spoedzorg  Luistert u goed naar de ingesproken tekst als u contact opneemt met de praktijk? Hierop wordt aangegeven tot wie u zich kunt wenden met vragen die niet kunnen wachten.

Chronische medicatie kunt u bij uw apotheek aanvragen.

  • Vanaf donderdag 7 december werken wij met ons nieuwe systeem. De wachttijden aan de telefoon kunnen dan wat langer zijn dan u gewend bent van ons. Wij vragen hiervoor uw begrip.
  • Vanaf 5 december kunt u geen gebruik meer maken van de online diensten van CGM life op de huidige website. Deze online diensten zullen wij u dan aanbieden via Uw Zorg Online. Te zijner tijd zult u op onze website een verwijzing naar Uw Zorg Online vinden waar u een nieuw account kunt aanmaken. Met een account kunt u uw dossier inzien en herhaalrecepten aanvragen. Meer informatie vindt u via: https://uwzorgonline.nl/consumenten/ 

Op dit moment kunnen we u nog niet helpen als u vragen hebt. We verwachten dat rond eind december 2023 meer informatie beschikbaar is. We houden u verder via de website op de hoogte. 

Met vriendelijke groet,

Team Medin en Student Medical Center

Wij zijn een huisartsenpraktijk specifiek gericht op studenten. Onze praktijk vind je dan ook op Wageningen Campus.

Student Medical Center Wageningen

Wageningen Campus, Nexus gebouw 117
Akkermaalsbos 14
6708WB  Wageningen
T: 0317 - 46 66 00 (emergency: dial 1)
E: campus@ezorg.nl
F: 0317 411199

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00
Voor dringende zaken tijdens avond, nacht en weekend kunt u terecht bij: Huisartsenpost Gelderse Vallei in Ede
T: 0318-200 800 

Afspraken maken van:

8.00 tot 10.15 uur
11.00 tot 12.15 uur 


tel. 0317-466 600  (voor spoed: toets 1)

Online Services

Medicatie voor 10 uur ’s morgens aangevraagd,
de volgende werkdag na 16.00 uur ophalen

Voordat je gebruik kunt maken van onderstaande online services, dien je een inlogcode met wachtwoord aan te vragen.Hiervoor moet je eenmalig langskomen en je legitimeren aan de balie van onze praktijk in Nexus. Je krijgt dan de benodigde inloggegevens van de assistente. Alle medicatie aangevraagd bij de apotheek voor 10 uur ’s morgens kunt u de volgende werkdag na 16.00 uur ophalen bij uw apotheek. U kunt uw chronische medicatie aanvragen via de website, telefonisch of door de doosjes in de brievenbus naast de balie te doen. U kunt ook gebruik maken van de herhaalservice van uw apotheek. Vraag uw apotheek voor meer informatie. 

Medisch Centrum Kortenoord

Wij vinden dat een sterke eerste lijn de toekomst van de gezondheidszorg waarborgt voor iedereen en de zorg naar een hoog niveau tilt. Medisch Centrum Kortenoord

Inschrijven Contact

Praktijknieuws

Het laatste nieuws van Medin

Changed telephone accessibility

25 July 2022

The telephone accessibility of Student Medical Center has changed as of today to the following times:

8 a.m. to 10 a.m. and from 11 a.m. to 12.15 p.m.

Due to a staff shortage, we are forced to make this adjustment. We are doing everything we can to solve this problem. We therefore hope for your understanding.

Sincerely, Team Student Medical Center

Gewijzigde telefonische bereikbaarheid   

25 juli 2022

De telefonische bereikbaarheid van Student Medical Center is per heden gewijzigd naar de volgende tijden:

 08.00 tot 10.00 uur  en van   11.00 tot 12.15 uur.

In verband met personeelstekort zijn wij genoodzaakt deze aanpassing door te voeren. Wij doen er alles aan om dit probleem op te lossen. Wij hopen dan ook op jullie begrip. 

Met viendelijke groet,

Team Student Medical Center